01.06.2019.
Ilić: agresivni u odbrani sa što manje grešaka
 
Ilić : Protiv Zvezde da budemo agresivni u odbrani sa što manje grešaka


Košarkaši Mega Bemaxa u nedelju 2. juna od 19:00 počinju takmičenje u plej-ofu Superlige kada će u 1. utakmici polufinala gostovati Crvenoj zvezdi mts. Serija se igra na dve pobede, a posle utakmice u nedelju u hali „Aleksandar Nikolić“, 2. meč je na programu u utorak od 19 časova u hali „Mega Factory“.


Trener Mega Bemaxa Dejan Milojević je istakao da ekipa mora pre svega energetski da odgovori Crvenoj zvezdi: Ulazimo u završnicu jedne odlične sezone za nas. U nedelju gostujemo Crvenoj zvezdi koja je apsolutni favorit u ovoj polufinalnoj seriji. Kada je protivnik kvalitetniji od nas kao što je to u ovom slučaju ekipa Zvezde, mi moramo pre svega energetski da odgovorimo na pravi način, uz agresivnu igru u odbrani. Dobro smo timski izgledali u poslednjim utakmicama i ukoliko nastavimo tako, verujem da ćemo pružiti dobru igru protiv Crvene zvezde, a za šta će to biti dovoljno na kraju, videćemo, izjavio je Milojević.


Mega Bemax je završio ligaški deo Superlige u grupi B na drugom mestu sa skorom 7-3 i uz najviše postignutih poena na meču od svih superligaša, 96.9, dok je Crvena zvezda bila bez poraza u grupi A. 


Krilo Mega Bemaxa Dalibor Ilić je rekao da ekipa mora da odigra nesebično i sa što manje grešaka:


Sigurno je da je ekipa Crvene zvezde kvalitetnija od nas i da su apsolutni favoriti na njihovom terenu. Očekuje nas teška i energetski zahtevna utakmica u kojoj nemamo šta da izgubimo. Svakako moramo da budemo agresivni u odbrani sa što manje grešaka. Ukoliko odigramo nesebično i zadržimo koncentraciju tokom celog toka meča, verujem da ćemo imati svoju šansu da napravimo iznenađenje, izjavio je Ilić. Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov