28.05.2019.
Borac za kraj takmičenja u grupi A
 
Košarkaši Crvene zvezde dočekuju u sredu ekipu Borca u utakmici 10.poslednjeg kola grupe A Superlige. O predstojećem meču govore Milan Tomić i Dejan Davidovac. Košarkaši Crvene zvezde dočekuju u sredu ekipu Borca u poslednjoj utakmici prve faze takmičenja u Superligi. Meč 10.kola grupe A crveno-beli dočekuju bez poraza i sa osiguranim prvim mestom na tabeli, dok je ekipa čačanskog Borca trećeplasirana. U prvom susretu dve ekipe koji je odigran 11.maja u dvorani Borca kraj Morave, crveno-beli su zabeležili pobedu 77:67.


Bez obzira na činjenicu da je sve već poznato (Crvena zvezda prva u grupi, dok je FMP osigurao drugo mesto) trener crveno-belih Milan Tomić očekuje maksimalnu ozbiljnost: Pričali smo puno o takmičarskom motivu, angažmanu i borbenosti tokom ove prve faze. Ekipa je ukupno gledano imala dobre utakmice, ali bez obzira na to što smo osigurali prvo mesto, očekujem dobru utakmicu, Borac je dobar tim, i pobeda u 10.kolu bila bi prava uvertira i odlična pripema za ono što sledi a to je plej of koji počinje već u nedelju. Ipak, u mislima nam je samo prva naredna utakmica, a to je meč sa Borcem. Ciljevi ostaju isti kao i za svaku utakmicu, pobeda uz čvrstu odbranu, lake poene iz tranzicije jer nas očekuje meč sa rasterećenom, a dobrom ekipom" rekao je trener crveno-belih.


Dejan Davidovac: „ Dobro treniramo, igramo utakmice u ritmu na tri dana, i ovaj meč dolazi u dobrom trenutku za nas kao pravi test za ono što nam sledi u plej ofu koji kreće već krajem nedelje. Zato mislim da je Borac kao jedna od najboljih ekipa u našoj grupi, pravi protivnik. Iskusni su, stižu rasterećeni i sigurno će se pokazati u pravom svetlu" rekao je Davidovac.


Cene za ovaj meč su standardne i nepromenjene:


Cene ulaznica Superliga Srbije


TRIBINA - A B C D 200,00 din


Parter B                         400,00 din.


Parter 4                         400,00 din.


Loža                         800,00 din.


Plava loža                 600,00 din.


Bela loža                         500,00 din.


POČASNO MESTO-BOČNO I RED    2.000,00 din.


POČASNO MESTO-BOČNO II, III RED 1.500,00 din.


POČASNO MESTO I RED                         5.000,00 din.


POČASNO MESTO II RED               3.000,00 din.


Utakmica  Crvena zvezda mts – Borac igra se u sredu od 18 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić".