16.05.2019.
Mega Bemax Partizan NIS 81:90 6.kolo Superlige
 
Rade Zagorac, igrač Partizana:


Iza nas je solidna, dobra utakmica. U pripremi ovog meča najveći prioritet je bio da fizički pariramo Megi, jer imamo kvalitet a to smo mogli da dokažemo samo ako im fizički ispariramo. U tom segmentu smo u ovom meču bili na potrebnom nivou. Imamo još 4 utakmice da ih odigramo profesionalno kao do sada i da se spremimo za plej-of.


Andrea Trinkijeri, trener Partizana:


Rade je pametan dečko, rekao je lepo kao što bih i ja.  Bilo je neophodno da budemo pametni protiv agresivne odbrane i preuzmanja po kojima je Mega prepoznatljiva. Imali smo jako dobrih momenata, lopta je brzo išla u napadu  s jedne strane na drugu, pogodili smo nekoliko tojki i zabeležili važnu pobedu.


Goga Bitadze, igrač Partizana: Igrali smo slabo, promašili smo dosta polaganja, generalno smo veoma slabo šutirali. Takođe u odbrani smo imali dosta grešaka, Partizan je to iskoristio i zato im čestitam na pobedi.


Dejan Milojević, trener Mega Bemaxa:


Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi. Imali smo previše oscilacija, ali i dobrih momenata.Kad smo bili u prilici da se rezultatski približimo, napravili bismo grešku i kao po pravilu bi Partizan to kaznio trojkom. Imali smo premalo raspoloženih igrača da bi se dobio tim koji ima kvalitet kao Partizan. Ipak, mi smo na veoma dobrom putu  da ostvarimo naš cilj i plasiramo se plej-of. Partizanu želim sreću u nastavku šampionata. 


Na konstataciju novinara da veliki broj bivših igrača Mege trenutno nosi  dres Partizana, Milojević je rekao: Meni je lepo to da gledam. Ako se ne varam, na podbacivanju lopte na početku utakmice samo Renfro nije bio Megin igrač. Očigledno je da mnogo dobrih igrača izlazi iz ovog kluba i ja sam srećan zbog toga.