14.05.2019.
Košarkaši OKK Beograda gosti ekipe Borca u Čačku
 
Košarkaši OKK Beograda gosti ekipe Borca u Čačku


Ekipa OKK Beograda u sredu gostuje u Čačku gde će odmeriti snage sa ekipom Borca okviru 6.kola košarkaške Superlige Srbije.


Utakmicama 6.kola nastavlja se takmičenje u okviru Superlige Srbije u sezoni 2018/19, a protivnik ekipe OKK Beograda u ovoj rundi biće ekipa Borca iz Čačka. Dva tima su deo grupe A u kojoj se još nalaze ekipe Crvene zvezde, Dunava, Zlatibora i FMP-a. Meč u 'Hali Borca kraj Morave' u Čačku igra se u sredu 15.maja 2019.godine, sa početkom u 19:00 časova.


Ekipa Borca iz Čačka je prvu fazu takmičenja završila na 1.mestu, dok su u okviru Superlige zabeležili tri pobede i dva poraza, pa se trenutno nalaze na 3.mestu tabele grupe A. Ekipa OKK Beograda je prvu fazu takmičenja završila na 4.mestu, dok su u okviru Superlige zabeležili jednu pobedu i četiri poraza, pa se trenutno nalaze na 5.mestu tabele grupe A. Prethodni susret odigrali su na startu Superlige u Beogradu, a ekipa Borca je tom prilikom slavila rezultatom 90:97 (22-18, 21-31, 28-27, 19-21).Svoja očekivanja pred duel sa Čačanima izneo je trener Branislav Vićentić koji je istakao da očekuje da mladi tim OKK Beograda iz utakmice u utakmicu igra sve bolje:


Nakon solidne igre protiv ekipe FMP-a u prethodnom kolu okrećemo se novim izazovima. Na red dolazi drugi deo Superlige i gostovanje ekipi Borca u Čačku. Očekujem da se ovaj mladi tim 'diže' iz utakmice u utakmicu. Ulogu favorita prepuštamo Čačanima, a ako nam se ukaze šansa da utakmicu učinimo neizvesnom nećemo je propustiti.Meč u Beogradu vodiće sledeća sudijska trojka: Jovčić, Maričić, Prpa Delegat utakmice Ilić                        Marko Milovanović