03.05.2019.
Derbi grupe A Superlige Srbije.
 
Trener Crvene zvezde Milan Tomić:


„Znam da se često ponavljam sa rečenicama u kojima naglašavam da koncentracija, pristup i energija moraju da budu na visokom nivou. Ali upravo kada toga nema, onda nema ni lake utakmice, svaka je teška. Zato moramo da odigramo dobru utakmicu protiv mlade ambiciozne, agresivne i rastrčane ekipe kakva je ekipa FMP-a. Samo pravim odnosom možemo da dođemo do bodova, protiv tima koji ma svoju fizionomiju, svoj kvalitet.  Igramo na svom parketu, i ukoliko se budemo pridržavali dogovora iz pripreme za ovaj meč, očekujem da naši navijači vide dobru utakmicu dve ekipe koje žele vrh tabele u našoj grupi“ rekao je trener crveno-belih.


 Ognjen Dobrić: „ Odlično se poznajemo sa ekipom FMP-a i tu nikakvih tajni nema. Igraju odlično bez obzira na odsustvo nekoliko startera zbog povreda, što su potvrdili i pobedama u prva dva kola. Jako su agresivni, imaju dobre šutere, odlično se uklopio i Novozelandjanin Fin Dilejni, igraju sa puno volje i energije. Na sve to moramo da odgovorimo, jer naš plan je poznat, a to je za početak prvo mesto u grupi, kojim bi sačuvali prednost domaćeg terena u završnici Superlige. Pozivam i naše navijače da dođu u dvoranu „Aleksandar Nikolić“ i pruže nam podršku u utakmici koja nije nimalo jednostavna za nas“ rekao je bek Crvene zvezde Ognjen Dobrić. KK Crvena zvezda mts podseća da je ulaz na tribine za ovaj meč slobodan, a karte će ispred blagajne deliti volonteri kluba. Cene ostalih karata za preostale sektore ostale su nepromenjene:


Cene ulaznica Superliga Srbije


TRIBINA - A B C D             0,00 din.


Parter B                400,00 din.


Parter 4                400,00 din.


Loža       800,00 din.


Plava loža            600,00 din.


Bela loža              500,00 din.


POČASNO MESTO-BOČNO I RED               2.000,00 din.


POČASNO MESTO-BOČNO II, III RED        1.500,00 din.


POČASNO MESTO I RED                5.000,00 din.


POČASNO MESTO II RED               3.000,00 din.


 Utakmica Crvena zvezda mts – KK FMP igra se u subotu od 17 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić“, a već u narednom kolu crveno-beli su naredne srede ponovo domaćini ekipi OKK Beograda.