16.12.2018.
Inrervju aktera derbija kola
 
Vuk Vulikić: "Utakmica je opravdala epitet derbija kola. Ekipe su smenjivale u vođstvu. Imali smo mali pad tokom treće četvrtine  ali smo reagovali na najbolji način i uspostavili neki ritam i držali ga do kraja utakmice. Čestitao bih ekipi Novog Pazara na dobroj utakmici i puno sreće u nastavku prvenstva. Nadam se da ćemo mi nastaviti u dobrom ritmu i sguran sam da ćemo u nastavku prvenstva ovakom igrom kao večeras izboriti jedno od dva mesta u KLS."


Vladimir Đokić: „ Prvo bih čestitao Novom Pazaru, zasluženo su tu gde jesu. Jedna od najkvalitetnijih ekipa u KLS i stvarno je bio derbi kola. Ja sam bio uplašen posle utakmice sa Lovćenom u ABA2 ligi kada smo odigrali dobro a na kraju ostali bez pobede. Obično to ostavi traga na psihu ekipu. To se videlo danas u prvoj četvrtini gde smo bili jako kruti, nismo ubacili nekoliko šuteva i bili smo stalno u egalu. U jednom momentu je izgledalo da ćemo izgubiti ali nova energija sa klupe, pre svega Vulikića i Savkovića, uspeli smo da stignemo i da se vratimo. Iako nas je Vulikić nosio ipak je ovo pre svega timska pobeda. Hvala i našoj publici koja je po ovakvom vremenu došla u Halu sportova".


Oliver Popović: "Gledajući napadački jako skromna utakmica večeras  i što se tiče Dinamika i što se tiče moje ekipe.  Interesantna za gledanje. Prava prvoligaška. Mi smo podbacili u poslednjoj četvrtini koju smo otvorili jako loše što se tiče odbrane. Neke stvari nisu funkcionisale u tom periodu igre. Dozvolili smo puno ofanzivnih skokova domaćinu  i jednostavno u nekim situacijama grešili previše i u tom smislu nismo ni zaslužili da dobijemo".