24.11.2018.
Dinamik uprkos rasporedu uspeo da pobedi
 
Vuk Vulikic: Nama je trebala jedna utakmica kao što je bila ova večeras. Mladost je mlada ekipa koja je pokušala da nas nadtrči. Mi smo imali dosta lakih poena što je posledica dobre rotacije koju imamo. Želim uspeha u nastavku prvenstva ekipi iz Zemuna.


Vladimir Đokic: Zemunci su mlada ekipa, mi smo dosta iskusniji, imamo bolju rotaciju što je večeras i donelo ovoliku razliku u poenima. Mi sad imamo pauzu u ABA2 ligu, tako da neki igrači mogu da odmore  pošto vec par meseci igraju sreda subota a zato nam definitivno treba 12 kvalitetnih igrača. Čestitao bih Mladosti i poželeo sreću u nastavku.


Marko Barać: Dinamik ima odličnu rotaciju, možda i najbolju u ligi tako da se umor igranja dva puta nedeljno nije ni osetio. Utakmicu je presudilo sto moji igraci nemaju iskustva koje brzo moraju da steknu. Usli smo u nadigravanje sa Dinamikom sto iskusni igraci kao sto su Dorćolci lako rešavaju. Meni je drago da moji igrači mogu da igraju sa ovakvim timovima jer i iz svake situacije izvlace pouke. Čestitam ekipi Dinamika jos jednom.