20.10.2018.
Vrščani ne gube u Milenijumu
 


Vrščani i ove sezone biju bitke na dva fronta, iscrpljujući ritam uzima danak u povredama, ali trener Branko Maksimović naglašava da izgovori ne postoje već da veruje samo u rad i maksimalno zalaganje. Milan Radivojević je van tima još od meča sa Dinamikom, u Sloveniji nisu igrali ni Kapetanović i Uzelac. Sledi prestrojavanje na KLS iskušenja. Bez obzira što su u timu Zemuna u odnosu na period kada ga je vodio sa klupe ostali samo Dimitrije Nikolić i Aleksa Novaković, strateg Vrščana dobro poznaje mogućnosti rivala.

Zemun je talentovana ekipa, spoj mladosti i iskustva, imaju četvoricu iskusnih igrača, Amerikanca Dejvisa na poziciji beka šutera, koji, ako se dobro pokaže, zaradiće ugovor u Partizanu. Na nama je da pokažemo čvrstinu i da budemo pametni u odbrani. Ukoliko to uspemo da uradimo mislim da nećemo imati problema. Moramo da iskoristimo naše prednosti koje realno imamo u odnosu na ekipu Mladosti, ističe Maksimović.

Iako je njegov nastup pod znakom pitanja Milan Radivojević je počeo da trenira i želi da se stavi na raspolaganje treneru.

Zemunci neće doći da bi se predali, mladi momci iz omladinske škole Partizana biće maksimalno motivisani da skinu skalp Aba ligašu i da pokažu da su stasali za seniorsku konkurenciju. Na nama je da potvrdimo da u Milenijumu teško gubimo, jasan je Radivojević.