21.05.2018.
Partizan dočekuje Megu
 
U utorak, 22. maja, crno-beli od 20 časova dočekuju Mega Bemaks u prvoj utakmici četvrtfinala nacionalnog šampionata.

Grupnu fazu domaćeg prvenstva, gostujući tim je završio na trećem mestu grupe A, dok je Partizan zauzeo drugo mesto u grupi B.

Plasman u polufinalne će obezbediti ekipa koja prva zabeleži dve pobede u ovom duelu, a pred prvi okršaj, trener crno-belih, Nenad Čanak poručuje:
"Pred nama je jasan put koji moramo preći kako bi došli do željenog cilja. Igramo protiv tima koji nam je na poslednjoj utakmici, odigranoj u Kragujevcu, pokazao koliko može da bude opasan. Borbeni su, veoma talentovani, igraće rasterećeno, ali im neće nedostajati motiva da dođu do pobede. Sa druge strane, motivisani ćemo biti i mi a verujem i da podrška sa tribina neće izostati" - naglasio je Čanak.

Kapiten Partizana NIS, Novica Veličković ističe karakter rivala, ali naglašava da uloga favorita priprada crno-belima.
"U ovoj fazi sezone, greške se skupo plaćaju. Od sutra, pa do kraja prvenstva, mi moramo da igramo svaku utakmicu kao da je u pitanju peti meč finala. Protivnik nam je Mega, tim koji ima puno talenata, koji ima dobar karakter i potrebnu sportsku drskost da svakome izađe na crtu sa ambicijom da odnese pobedu. Ipak, favoriti smo mi i to je uloga koju moramo da opravdamo energičnom i pametnom igrom" - izjavio je kapiten. 
(Foto: Dragana Stjepanović)