02.05.2018.
Borac u Čajetini želi nastavak serije
 
Borac je u pet kola Superlige ostvario isto toliko pobeda, ali nema previše vremena za radost, jer se utakmice igraju na svaka tri dana. Sledeća je 3. maja (20 časova) u Čajetini, protiv Zlatibora koji je u ligaškom delu KLS ubedljivo porazio Čačane u Čajetini.
Iako se od tada mnogo toga promenilo, pomenuti meč upozorava igrače iz Čačka da budu izuzetno oprezni.
- Završen je prvi deo Superlige u kom smo ostvarili maksimalan broj pobeda, tako da se ekipa nalazi u dobroj formi i odličnom raspoloženju. Odmah smo zaboravili trijumf protiv Mladosti i pogled usmerili ka narednom susretu. Spremamo se za svaki duel kao da nam je najvažniji u sezoni. Dobro treniramo i sigurno je da ćemo se potruditi da se iz Čajetine vratimo sa pobedom - kaže član stručnog štaba Borca Dejan Tomašević.

Pozabavio i narednim protivnikom.
- Zlatibor igra odlično kod kuće. Dobar je protivnik, uspeo je da nas pobedi jednom ove sezone, zbog čega postoji doza opreza. Naravno, idemo da se nadmećemo, a ako budemo igrali kao do sada, ne sumnjam u novi uspeh.

Korpulentni centar Darko Balaban je nedavno u Superligi vodio veliku borbu sa centrima Zlatibora u meču odigranom u Čačku.
- Nisam igrao u Čajetini u KLS, jer sam naknadno došao u Borac. Znam da je to bila izuzetno teška utakmica. Saigrači su mi pričali kako Zlatibor igra kod kuće. Ne sumnjam da će želeti da ponove taj meč. Međutim, smatram da smo mi kvalitetniji tim i ako ponovimo nedavno izdanje u Čačku protiv Zlatibora, siguran sam da ćemo se vratiti sa novim trijumfom - optimista je Balaban.