27.04.2018.
Partizan želi novi trijumf
 
Crno-beli u subotu, 28. aprila od 19 časova dočekuju ekipu Vršca u četvrtom kolu Super lige Srbije.

Nakon tri startne pobede u šampionatu Srbije, košarkaši Partizana u subotu, 28. aprila od 19 časova dočekuju ekipu Vršca koja je do sada zabeležila dve pobede i jedan poraz. Pred sutrašnji duel, trener crno-belih Nenad Čanak ističe:
"Želimo da protiv Vršca zabeležimo novu pobedu i svesni smo uloge favorita u sutrašnjoj utakmici. Da bi tu ulogu pretočili u pozitivan rezultat, moramo ostati fokusirani tokom čitavog toka meča. Vršac je u poslednja dva kola zabeležio dve ubedljive pobede a u Beograd dolaze rasterećeni i spremni da kazne svaku našu grešku. Protiv Dinamika jesmo prikazali određeni napredak u igri, ali smatram da možemo i moramo puno bolje" - zaključio je Čanak.

Centar Partizana NIS, Đorđe Gagić smatra da je samo maksimalno ozbiljan pristup utakmici način na koji crno-beli mogu do pobede.
"Ne smemo da dozvolimo sebi prazne minute, već moramo da radimo i da podižemo svoju formu da bi u plej-ofu bili na svom maksimumu. Vršac je ekipa koja će sigurno iskoristiti svaku priliku da nas kazni ukoliko im za to damo šansu. Zato moramo biti oprezni i maksimalno angažovani od početka do kraja" - istakao je Gagić.