26.04.2018.
Crveno-beli dočekuju Zlatibor
 
Košarkaši Crvene zvezde mts dočekuju u petak od 19 časova ekpu Zlatibora, u utakmici 4.kola košarkaške Super lige Srbije.

Ekipa Zlatibora debitant u Super ligi, trenutno je peta na tabeli grupe „A“ sa pobedom i dva poraza, dok su crveno-beli trenutno drugi sa skorom 2-1, nakon poraza od ekipe Borca u Čačku:
"Kao jedan od najorganizovanijih i najstabilnijih klubova u KLS ove godine, ekipa Zlatibora iz Čajetine, sasvim zasluzeno se našla u Super ligi. Ovaj tim, je sastavljen od  iskusnih igrača koji dugo igraju ovaj nivo takmičenja. Mi greške u pristupu birajući protivnika više ne smemo da pravimo, i kroz analize svega što se desilo moramo mnogo bolje u nastavku lige, kako bi osvojili titulu prvaka države" - rekao je trener crveno-belih Dušan Alimpijević.

Branko Lazić: "Utakmice poput one u Čačku ne smeju da nam se ponove. Moramo na prvom mestu skoncentrisanije i energičnije da ulazimo u utakmice i da držimo nivo tokom celog meča. Ekipa Zlatibora se zasluženo našla u Super ligi, klub koji je vrlo stabilan za naše prilike, sa puno iskusnih igrača i koji je potpuno zasluženo kroz KLS, došao do prilike da igra sa ostalim najboljim srpskim klubovima u Super ligi."

Utakmica Crvena zvezda mts – KK Zlatibor Čajetina igra se u petak od 19 časova.