23.04.2018.
Mega dočekuje Mladost
 
Košarkaši Mega Bemaxa u utorak od 19 časova nastavljaju takmičenje u Super ligi gde će u okviru 3. kola u hali Mega Factory u Beogradu dočekati zemunsku Mladost.

Trener Mega Bemaxa Dejan Milojević neće moći da računa na trojicu igrača koji se još uvek oporavljaju od povreda, među kojima su Ognjen Jaramaz, Kostja Mušidi i Mihailo Jovičić, dok bi Stefan Fundić posle duže pauze zbog povrede mogao da zaigra.

Trener Mega Bemaxa je istakao ističe da veruje da će ekipa napredovati u igri kako Super liga bude odmicala:
"U utorak nas očekuje meč protiv Mladosti koju sa klupe odlično prevodi moj kolega Branko Maksimović. Imamo izuzetno mlad tim koji u svaki meč mora da uđe sa puno energije i agresivnosti u odbrani jer u suprotnom, protivničke ekipe će to umeti da kazne. Verujem da ćemo napredovati u igri kako Super liga bude prolazila. Pobeda protiv Mladosti bi bila bitna i za samopouzdanje naše ekipe, kao i za započinjanje eventualnog pobedničkog niza" - izjavio je Milojević.

Mega Bemax posle 2 odigrana kola Super lige ima skor 1-1 dok je Mladost zabeležila oba poraza.

Poslednje pojačanje Mega Bemaxa Luka Ašćerić je istakao da ekipa treba da pokaže energiju i želju protiv Mladosti:


"Potrebno je da uđemo agresivno u utakmicu protiv Mladosti i to na obe strane terena, da pokažemo reakciju poraza od Zvezde gde nismo bili na potrebnom nivou. Svakako moramo da budemo koncentrisaniji kako bi izbegli greške na terenu. Svi momci u ekipi imaju energiju i želju i ukoliko to pokažu u meču protiv Mladosti, verujem da ćemo doći do novog trijumfa koji bi nam puno značio, pogotovo kada se Super liga igra na svaka tri dana" - izjavio je Ašćerić.

(Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov)