20.04.2018.
Mladost dočekuje Zlatibor i igra za Luku
 
Nakon uspešnog plasmana u A grupu Super lige, Košarkaši Mladosti su izgubili od Zvezde u prvom kolu Super lige, rezultatom 115 : 64. Ubedljivo jači tim Zvezde je pokazao dominaciju na terenu, iako su zemunci pokazali snažnu odbranu.

U narednom kolu Mladost se sastaje sa ekipom Zlatibora 21.4.2018. u 19 časova, u hali Vizura sport. Kao i do sada Mladost nastavlja svoju humanitarnu akciju “Za Lukin samostalni korak”, pa će i ovog puta kompletan prihod od karata biti namenjen Lukinom lečenju.

Luka je rođen u tridesetoj nedelji trudnoće, a potom je proveo dva meseca u inkubatoru. Od tada kreće njegova životna borba – dijagnostikovana mu je cerebralna paraliza.

Uprkos svakodnevnoj borbi kroz koju prolazi Luka je veseo, komunikativan, pohađa drugi razred osnovne škole i mašta da jednog dana postane košarkaš. Kako bi ovaj neutrašivi dečak imao bolje sutra, ostvario san i “zakucao” svoj prvi koš, potreban mu je tretman matičnim ćelijama.

Pozivamo vas da i vi budete deo akcije i dođete na meč između ekipa Mladosti i Zlatibora, a samim tim i doprinesete ovoj humanitarnoj akciji!