05.04.2018.
Zlatibor želi što bolji plasman
 
U poslednjem kolu ligaškog dela ekipa Zlatibora ugostiće večeras ekipu Dinamika iz Beograda.Domaćin je odavno obezbedio Super ligu  ali je posle poraza u prošlom kolu u Kragujevcu neizvesno koju će poziciju konačno zauzeti i u kojoj grupi Super lige će igrati.

Sa druge strane Dinamik je na deobi prvog mesta sa Borcem i od ishoda večerašnjeg susreta zavisi i ko će startovati sa pozicije jedan.

Strajin Nedović, pomoćni trener u stručnom štabu Zlatibora, pred ovaj meč ističe:
"Dočekujemo dobrog i veoma kvalitetnog protivnika, prvoplasiranu ekipu lige koja bi večerašnjom pobedom postala prvak KLS. Mi ćemo maksimalnim angažovanjem učiniti sve da pobedom završimo ligaški deo i da ostvarimo naš cilj a to je konačno četvrto mesto, prvo ispod ekipa koje su igrale ABA dva. Mislimo da bi to bio naš veliki uspeh u debitantskoj sezoni u najvišem rangu i dobra startna pozicija za Super ligu u kojoj takođe imamo ambicije. Odmah ćemo krenuti sa pripremama za Super ligu. Dovešćemo i adekvatna pojačanja i iskoristiti svaku priliku za što bolji plasman. Uz podršku navijača možemo do pobede večeras."  

Susret se igra večeras od 18,00 u dvorani Vai Tai na Zlatiboru.