18.03.2018.
Vršac siguran protiv Beograda
 
Vrščani su ubedljivim trijumfom protiv OKK Beograda svojim simpatizerima priredili lep košarkaški doga]aj i nagradili ih za sjajnu podršku koju su im pružali tokom susreta, ali i čitave sezone. 

Protiv Klonfera rezultatski je priča bila završena već u drugoj četvrtini kada su se, posle mlakog početka, Vrščani razdrmali ulaskom Pašajlića i Simeunovića. Pašajlić je ubacio jednu, Simeunović dve trojke, a mladi Đorđević je efektnim zakucavanjima najpre doneo prvo vođstvo Vršcu (26:25), a nešto kasnije i kompletirao seriju domaćih od 10:0 za najveće vođstvo u prvom poluvremenu (32:25).

Gosti su hrabro odigrali prvu četvrtinu, serijom 11:0 poveli su najpre sa 13:4, u 8. minutu imali dvocifrenu prednost (18:7), ali su već u drugom periodu ostali bez energije da se ozbiljnije suprotstave razigranom domaćinu. U drugom poluvremenu publika je uživala, u maštovitim, duhovitim i efektnim akcijama igrača Vršca, a kombinacije mladih srpskih reprezentativaca Momirova i Đorđevića nagrađene su ovacijama. Najbolju igru ove sezone pružio je Mitrović a odličnom rolom svoju minutažu opravdao je mladi Munižaba.

Član stručnog štaba Vršca Mihajlo Mitić zahvalio se publici na sjajnoj atmosferi.
"Na krilima podrške naše publike igrali smo lepo za oko i rezultatski isplativo. Igrači se u svakoj utakmici bore za minutažu i poverenje trenera i lako nalaze motiv da u svakoj utakmici daju sve od sebe." 

Trener OKK Beograda Darko Kostić rekao je da njegov tim odlaskom Nešovića izgubio pravog lidera.
"Posle poraza od Beovuka želimo da šansu damo mladim igračima da bi videli da li na njih možemo računati sledeće sezone. I danje nam se dešava da ostajemo bez reakcije kada protivnička ekipa stekne prednost. Vršac je svakim ulaskom sa klupe dobija na kvalitetu a mi ostajali bez energije."