30.11.2017.
Bojić: "Kvalitet na našoj strani"
 
U petak veče (20 časova) igrači Borca će ukrstiti koplja sa ekipom Radničkog iz Kragujevca u okviru 10. kola Košarkaške lige Srbije. 

Mnogo vremena za radost nakon važnog trijumfa prosto nema. Odmah po završetku utakmice sa Dinamikom, tim Borca morao je usmeriti misli na meč sa Radničkim. Sa ovom konstatacijom je saglasan i trener čačanke ekipe, Raško Bojić:
"Velikog prostora i vremena za euforiju nema, jer već u petak nas očekuje utakmica protiv Radničkog iz Kragujevca. Od četvrtka smo u fokusu na tu utakmicu, gde ćemo uveče imati lakši šuterski trening. Takođe, pripremaćemo one konkretne stvari u smislu skautinga našeg sledećeg protivnika, ekipe Radničkog" - reči su Bojića.

Iako na oko deluje da će Borac imati lak posao u petak da savlada tim iz Kragujevca, koji do sada ne zna za pobedu, ne smeju Čačani u meč ući kao protiv Mladosti, jer ih to može skupo koštati. Bojić dodaje:
"Ova utakmica zahteva punu mobilnost i ozbiljnost, da nam se ne bi ponovila utakmica protiv Mladosti. Radnički je tim koji je doveo par igrača i sigurno ima neke svoje planove i ciljeve. Ono što možemo očekivati da će po uzoru na Zemunce rasterećeni doći u Čačak, bez imperativa pobede. Međutim, verovatno će imati želju da nas na isti ili sličan način pokušaju iznenaditi, baš kao Mladost. Na nama ostaje da ih u tome sprečimo, i da se vratimo u pobednički ritam u Košarkaškoj ligi Srbije. Kvalitet je apsolutno na našoj strani" - zaključio je Bojić.