24.11.2017.
Zlatibor želi pobedu protiv Vukova
 
Debitant u najvišem rangu nije uspeo da dođe do pobede protiv ekipe  Tamiša na gostovanju, iako je u samom finišu izgledalo da izabranici Vanje Guše, uprkos nešto lošijoj igri, mogu do potpunog preokreta.

Ipak nije to bilo veče tima iz Čajetine i zabeležen je drugi poraz. Vladimir Veličković, koji je u Zlatibor stigao upravo iz Tamiša, bio je ubedljivo nejefikasniji i najbolji u svojoj ekipi, a o samoj
 utakmici je rekao: 
"Na teškom gostovanju u Pančevu protiv ekipe koja je mnogo kvalitetnija nego što tabela prikazuje, odigrali smo lošu odbranu u drugom poluvremenu i kroz napad nismo uspeli da se vratimo.Nedovoljno izdanje da se pobedi Tamiš."

Ritam utakmica je žestok i već sutra sledi duel sa ekipom Beovuka iz Beograda.
"Dolazi nam tim koji krasi velika agresivnost, požrtvovanost i dobra igra u odbrani. Sigurno da smo na Zlatiboru favoriti i protiv njih i protiv svih koji dođu u goste, poštujemo sve i Beovuk, ali moramo da pokažemo da smo izvukli lekciju iz poraza protiv 
Tamiša i moramo da dignemo agresivnost i da to bude tokom celog meča. Jača i bolja odbrana omogući će nam da pokažemo naš kvalitet u napadu i iskažemo prednosti koje će nam doneti trijumf", ističe Veličković, koji je u odsustvu povređenog Tmušića, poneo kapitensku traku Zlatibora.