17.11.2017.
Derbi kola u Dinamik areni
 
Trener Oliver Popović svestan je prednosti domaćeg terena I niza od pet utakmica bez poraza ali prevelike euforije u ekipi nema. Igrači žele da odrade posao do kraja, da pobede lidera KLS lige i sigurno će pronaći još energije u svojoj rezervi.

"Mislim da je najvažnija stvar da sa se nakon pobede u regionalnoj ligi  dobro odmorimo i osvežimo. Sigurno da neće biti lako. Vršac  je iskusna ekipa koja će dati sve od sebe da nas pobedi. Odlučivaće tu dosta energija ekipe, ali i psihološko stanje. Mislim da u poslednje vreme, s obzirom na to kako igramo, možemo da se nadamo da ćemo odigrati jednu dobru utakmicu u subotu”
- rekao je trener Dinamika uoči velikog subotnjeg meča.

Kapiten Vuk Vulikić očekuje maksimalan angažman svoje ekipe i podršku navijača:
“Imamo malo vremena za oporavak i regeneraciju do utakmice sa Vršcem. Trebamo maksimalno da se pripremimo i odigramo na nivou na kojem smo odigrali drugo poluvreme protiv Ohrida. Imali smo podršku navijača u utakmicama regionalne lige u Hali sportova na Novom Beogradu. Očekujem takvu podršku i na Dorćolu gde ćemo, nadam se, zajedno slaviti u subotu.”

Utakmica Dinamik VIP PAY I Vršac igra se u subotu, 18. novembra u 16:00 sati uz direktan prenos na KLS TV.

KK Dinamik je iskoristio ovu priliku kako bi zahvalio svima koji su do sada na bilo koji način učestvovali u prikupljanju pomoći za Nastasju Nedimović, nekadašnju vaterpolo reprezentativku Srbije koja ima rak koštane srži. Ulaz za utakmicu u subotu se ne naplaćuje već će se umesto ulaznica, novac donirati za Nastasju na blagajni Dinamik Arene.

Svi mogu da postanu partneri akcije #sportistipomazu i uključe se kroz finansijsku podršku da mlada majka, sportiskinja i borac dobije priliku za normalan život. Donaciju takođe mogu uplatiti firme, udruženja, sportski klubovi, škole i fakulteti.