05.11.2017.
Dinamik ubedljiv protiv Dunava
 
Nakon regionalnog prvenstva i pobede protiv Bosne, igrači i stručni štab Dinamika su imali dva dana za oporavak i pripremu za utakmicu, u kojoj su ugostili Dunav, svog starog rivala.

Dinamik je bolje ušao u utakmicu, napravio seriju od 10:0  i uz odličan šut i odbranu držao igru u svojim rukama. Dunav je počeo da se budi krajem prve četvrtine, ali nedovoljno da stignu Dinamik koji je u jednom trenutku imao prednost +27 (57:30).

U drugo poluvreme Dinamik je ušao još čvršće i tako održao razliku pa ovog puta nisu ušli u napetu završnicu.

Najbolji u redovima Dinamika bili su Krstić sa 16 i Eldridge sa 13 poena, koji je ujedno i MVP utakmice. Kod gostiju je najbolji bio Mitrović sa 17 poena.

Vuk Vulikić kapiten ekipe:
"Pokazali smo da smo spremnija ekipa. Pokazali smo karakter i opravdali trenerovo poverenje posle poraza od Beovuka prošlo kolo. Hvala navijačima koji su nas bodrili sve vreme.”

Trener Dinamika Oliver Popović:
"Zasluženo smo pobedili. U poslednje dve utakmice smo pokazali puno više nego u protekla dva meseca. Ulazak u utakmicu je bio baš onakav kakav smo hteli. Lopta je dobro išla, a I imali smo Vardu koji je bio raspoložen i koristio svoje iskustvo. Presudio je i individualni kvalitet Đurasovića i Zekavičića, par njihovih šuteva gde smo se odvojili na 25 razlike. Dao sam priliku mladim igračima da im bude podstrek za regionalnu ligu što je Dunav iskoristio da smanji razliku.”