27.10.2017.
Radnički želi pobedu u gostima
 
KKK Radnički u trećem kolu KLS gostuje Dunavu iz Starih Banovaca, a susret je zakazan u hali Park u Staroj Pazovi za subotu 28. oktobar od 20 časova.

Dunav je u prva dva kola imao polovičan uspeh. Najpre je savladao Mladost iz Zemuna na svom terenu 88:80, a potom je izgubio od Vršca kao gost - 72:61.

KKK Radnički je posle tesnog poraza od Tamiša u Pančevu 85:81, doživeo neuspeh i na premijeri u Jezeru, u susretu sa Beovukom - 86:75.

Najavljujući treće kolo, šef stručnog štaba Kragujevčana Zoran Todorović ističe da se odlazi na megdan iskusnoj ekipi koja drugu sezonu igra KLS.
"Imaju iskusne igrače, a predvodi ih Zorčić koji je po statistici prošle sezone bio u samom vrhu takmičenja. Povrede su ga omele u tome da bude najkorisniji igrač lige. Može da igra na pozicijama četiri i pet. Dunav jeste izgubio od Vršca, ali je imao odlično prvo poluvreme. Imaju hendikep sa povređenim Vukovićem, to je dobar igrač na poziciji četiri. Procentualno gledano, slabi su u spoljnoj liniji, kada je u pitanju šut. Obratićemo pažnju na Nikolića i Mitrovića, on je na poziciji 1 "motor ekipe"."

Uz konstataciju da je trenutno neuigranost najveća mana njegove ekipe, Vuk Karadžić iz igračkog pogona KKK Radnički smatra da postoji potencijal da se igra sve bolje, kako liga bude odmicala.
"Na duel sa Dunavom idemo potpuno rasterećeno - na pobedu, nemamo šta da izgubimo. Treba da zaustavimo njihov skok u napadu, posebno Kužetu. On na svakoj utakmici ima sedam-osam skokova u napadu. To je ključno za utakmicu koja nas očekuju u subotu u Staroj Pazovi."