15.10.2017.
Pobeda Dinamika u Kraljevu
 


Sloga  – Dynamic VIP PAY  86:88  (23: 25, 21:26, 21:14, 21:23)

Najbolji strelci u redovima Dinamika bili su Aleksandar Ćapin sa 22 i Filip Zekavičić sa 18 koševa, dok je domaćine predvodio Popović sa 27 poena i Nikolić sa 17.

Košarkaši Dinamik VIP PAY slavili su u Kraljevu, košem Aleksandra Ćapina u poslednjoj sekundi, protiv Sloge rezultatom 88:86 u prvom kolu KLS lige.

„Prvo poluvreme bilo je dobro. Možemo biti zadovoljni, zatvorili smo skok. Odmah u drugom delu Sloga je bolje ušla u igru. Mi smo ušli opušteno u nastavku i nismo odgovorili na njihovu agresivnost . Čestitam momcima, borili su se i hteli su da pobede, ali prva utakmica u gostima je uvek teška”- izjavio je nakon utakmice pomoćni trener Dinamika Stevan Nađfeji.

“Očekivali smo tešku utakmicu pogotovo u Kraljevu koje oduvek važilo za težak teren. Ovo je bilo otvaranje KLS lige i ušli smo vrlo motivisano. Do poluvremena smo napravili razliku, dogovor na odmoru je bio da nastavimo tako, ali mi to nismo realizovali i odmah smo dali priliku Slogi da se vrati što su oni iskoristili u trećoj četvrtini. Na kraju je presudio naš kvalitet” - rekao je plejmejker Aleksandar Ćapin.