13.10.2017.
Popović: "U Kraljevu niko nije favorit"
 
KK Sloga je na redovnoj konferenciji za štampu pred početak nove košarkaške sezone KLS predstavila novog kapitena tima, iskusnog Sašu Đorđevića, igrača Marka Popovića kao i novog-starog trenera Kusmuk Bojana, koji su najavili novu takmičarsku sezonu, uz poziv ljubiteljima košarke u Kraljevu da u subotu 14.10. u 19,30 u novoj hali sportova prisustvuju utakmici Sloga - Dinamik i daju podršku svom klubu.

Bojan Kusmuk:
"Momci, uprava i stručni štab su na pozitivan način otvorili ovu sezonu. Napravili smo dobar i kompaktan tim. Dinamik je jako dobar i organizovan tim. Mi ćemo dati sve od sebe da pokažemo naše pravo lice. Mislim da će publika doći kao i svi navijači koji vole košarku. Nadam se da ćemo svojim radom uspeti da animiramo ljude da budu uz nas."

Saša Đorđević, kapiten Sloge:
"Velika je čast i privilegija igrati za Slogu. Ekipa je mlada, zato pozivam sve navijače da bodre i podrže naš tim."

Marko Popović, najiskusniji igrač Sloge:
"Izuzetno mi je drago što sam ponovo u Kraljevu i u Slogi. Dosta je mlad tim sa neafirmisanim igračima koji ranije nisu dobijali šansu na ovom nivou takmičenja. Liga je dosta izjednačena i svako svakog može da pobedi, tako da u tome mi treba da tražimo svoju šansu. Uz sva uvažavanja iskusne ekipe Dinamika, ko god dolazi u Kraljevo ne može biti favorit."