13.10.2017.
Alasi dočekuju Zemunce
 
Iza Dunava je izuzetno uspešna debitantska sezona u Košarkaškoj ligi Srbije. Na početku nove, Alasi će u hali Park ugostiti Mladost iz Zemuna, ekipu koja je prošle godine bila bolja u obe utakmice ova dva tima. Dunav i Mladost u novu sezonu ulaze sa znatno izmenjenim sastavima a Banovčani se nadaju da je došlo vreme za naplatu dugova i da će ligu početi kao i prošle godine, pobedom pred svojim navijačima. Utakmica se igra u subotu od 20h u hali Park u Staroj Pazovi a izjave pred utakmicu dali su kapiten domaćih Aleksandar Miljković i trener Mitar Ašćerić.

Aleksandar Miljković:
"Ekipa je značajno promenjena u odnosu na prošlu godinu. Nestrpljivo čekamo početak lige i prvu zvaničnu utakmicu u sezoni. Želimo da uđemo u Super ligu i da u istoj budemo što konkretniji i što bolji"

Mitar Ašćerić:
"Zadovoljan sam kako smo selektirali ekipu, mislim da ćemo moći sa svima da igramo ravnopravno. Nadamo se dobroj sezoni, ove godine će KLS biti veoma zanimljiv, od 14 ekipa 8 će se kvalifikovati u Super ligu. Sigrno će svi imati želju da dođu do jednog od osam mesta i da odigraju mečeve sa našim najboljim klubovima. Što se tiče prve utakmice, očekuje nas ekipa Mladosti koja je kao i mi drastično promenila sastavm takođe preuzeo ih je trener Branko Maksimović koji dosta dobro radi i ima iskustvo i vođenja ABA lige. Očekujem dobru utakmicu, spremni smo maksimalno, očekujem punu halu i podršku naših navijača koju smo uvek imali."


(FOTO: KK Dunav)