08.08.2017.
Oliver Popović preuzeo Dinamik
 
U prostorijama KK Dinamik zvanično je predstavljen novi trener Oliver Popović, koji je najveći deo svoje igračke karijere proveo u Partizanu, Beobanci, Crvenoj zvezdi i atinskom Marusiju. Trenersku karijeru započeo je u sezoni 2005/06
„Velika je čast biti trener Dinamika, koji je prethodne sezone u Super ligi pokazao koliko može. Voleo bih da ljudi koji budu dolazili na utakmice prepoznaju moju filozofiju u igri. Uveren sam da će Dinamik davati sve od sebe, od prvog do poslednjeg minuta, u svakoj utakmici“ - izjavio je Popović.

Iza njega je bogata trenerska karijera u kojoj je vodio neke od najjačih srpskih klubova, a kao selektor Univerzitetske reprezentacije Srbije 2013. osvojio je drugo mesto na Mediteranskim igrama u Mersinu (Turska) i bronzanu medalju na Univerzijadi u Kazanju (Rusija).

Prvi pomoćnik trenera biće bivši prvotimac Dinamika i najefikasniji igrač u istoriji kluba – Stevan Nađfej. Od 2015. do 2017. nosio je dres ekipe sa Dorćola a igrao je i za brojne klubove sa naših prostora kao što su Partizan, Marusi, Igokea, Panionis.


(FOTO: KK Dinamik)