04.05.2017.
Đukan Đukanović, najbolji osvajač lopti KLS
 
Bio su najbolji kradljivac lopti, šta ti znači nagrada? 

"Svakako da je nagrada samo motiv više da nastavim da dajem svom maksimum na svakom treningu i utakmici, i da probam da u budućnosti ponovim ovaj uspeh. Moram da se zahvalim svim ljudima zaposlenim u klubu. Od uprave kluba preko stručnog štaba, saigrača, navijača na podršci u ovoj teškoj sezoni za klub, predsedniku Dušku Đukanovicu i treneru Mihailu Počeku na ukazanom velikom poverenju. Takođe veliku  zahvalnost dugujem svojoj devojci, porodici i prijateljima koji su uvek bili tu i pružali mi neizmernu podršku." 

Kakvi su tvoji dalji planovi? 

"Generalno sam zadovoljan sezonom. Još je rano za donošenje odluka, vredno ću trenirati i do početka jula nadam se znati za koga ću nastupati naredne sezone, ali svakako da Metalac ima prednost u odnosu na druge klubove." 

Metalac je uspeo da opstane i odigra sasvim solidnu sezonu uz sve poteškoće koje je imao na startu sezone, kako sada gledaš na to sve? 

"Teška sezona je iza nas imali smo puno problema od početka sezone, ali smo uspeli da sačuvamo status prvoligaša što je najvaznije. U najtežem trenutku Metalac je opstao kao klub i očekujemo bolje dane, Metalac mora sledeće sezone da napadne Super ligu, jer svakako zaslužuje da tu i bude."