Košarkaši Dynamic Balkan Bet uspeli su da u znatno podmlađenom i oslabljenom sastavu odnesu zlata vrednu pobedu na gostovanju ekipi Zdravlja – 74:77.
Uprkos činjenici da na put na jug Srbije nisu mogli da putuju Nikola Kostić i Vuk Karadžić, te da se klub nedavno sporazumno razišao sa Nemanjom Jaramazom i Nenadom Miljenovićem, talentovani igrači Dorćolaca su, uz kapitena Šulovića, uspeli da upišu novi trijumf.
Nije sve delovalo tako sjajno po Dorćolce na startu ovog susreta. Bilo je jasno da domaća ekipa ima širi igrački kadar i da je to u ovakvim mečevima veliki plus, ali je talentovani Aleksa Ristić uspeo da sa nekoliko dobrih poteza održi Dynamic Balkan Bet u rezultatskom egalu.
Ipak, finiš prvog poluvremena pripao je Leskovčanima, koji su uspeli da sa nekoliko dobrih rešenja u napadu na veliki odmor odnesu plus od osam poena. Početkom treće četvrtine Zdravlje je uspelo da, po prvi put na meču, stekne i dvocifrenu prednost, te se činilo da će duža klupa i iskustvo biti odlučujući faktor. Ipak, Ilija Milijašević je sa nekoliko vezanih pogodaka sa distance u potpunosti vratio Dorćolce u meč, koji je na kraju rešen u neizvesnoj završnici.


Ogroman doprinos u povratku i velikom preokretu imali su i Mihailo Bošković i Vojin Medarević, dok su slobodna bacanja koja su, ispostaviće se, bila vredna trijumfa pogodili Nenad Šulović i Stefan Stefanović. Najefikasniji u redovima Dynamic Balkan Bet bio je Ilija Milijašević sa 22 poena na svom kontu, a pratili su ga Vojin Medarević i Mihailo Bošković, koji su dodali po 15. Izvor KK Dynamic BalkanBet #klsrb