Nakon teškog gostovanja u Novom Sadu i poraza od lidera Vojvodine mts, tim Čačka 94 Quantox je bio domaćin ekipi Spartak-a Office Shoes, ekipi koja je pravljena za najviše domete i ekipa koja pored igranja AdmiralBet KLS, nastupa i u ABA2 zajedno sa Vojvodinom mts i Zlatiborom. Iako gostovanjem u Novom Sadu počinje nekoliko teških vezanih gostovanja, kako je i trener Mićić istakao u najavi meča, ovo smo i čekali da se odmerimo sa najkvalitetnijim ekipama u gustom rasporedu i vidimo gde se nalazimo.


Uoči meča postojalo je jasno da zbog povreda neće nastupiti kapiten Majstorović, kao i mladi Grojić, a početkom nedelje je i raskinuta saradnja sa Amerikancem Cool-om. Sve ovo kao da je samo bila dodatna motivacija našem timu, koji otvara ovaj meč mnogo bolje nego što je to bilo u Novom Sadu. Jak i visok ritam sa dosta izmena pre svega u gostujućoj ekipi, koji daje rezultat i gosti dolaze čak i do dvocifrene prednosti.
Naš tim tu dolazi do jačeg ritma i fantastičnom borbenošču uspeva da smanji razliku na samo 2 poena. Ono što je bilo jasno je da će treći kvartal biti veoma bitan za naše momke koji i pored ogromne energije nikako nisu uspevali da da steknu prednost, a gosti su sve to znalački kaznili i na poslednji odmor otišli sa prednošću od 7 poena, rezultat je glasio 50:57.


Sledi fenomenalnih 5 minuta naše ekipe i velika serija od 15:1 . Ipak Spartak je ekipa koja ne odustaje i probali su da se vrate u meč, ali naši momci nisu poklekli i uspeli su da ostvare ogromnu pobedu. Odlična partija svih igrača, od kojih se posebno izdvajaju Pulliam koji je bio veoma staložen u završnici meča i završio meč sa 21 poenom uz 8 asistencija, odlični Dodić sa 16 i Gašić sa 17 poena i veoma dobra timska odbrana.Naš tim se okreće daljim izazovima, a to je već u sredu gostovanje u Vršcu koji zauzima 3. mesto u ovom trenutku i zatim meč u nedelju protiv Valjevskog Metalca u hali kraj Morave.
Čačak94 Quantox: Dodić 116, Stajčić 6, Pulliam 21, Grojić, Pešaković 2, Lakić, Majstorović, Gašić 17, Pantić 2, Danilović 2, Dumić 6
Spartak Office Shoes: Cerovina 13, Cvetković, Milijašević, Stepanović, Kutlešić, Milisavljević 3, Radosavljević 5, Medarević, Tejić 2, Bojić 23, Sokolović 11, Barna 10 Foto: Duško Radišić Leiča Izvor KK Čačak 94 Quantox #klsrb