Treći dan maja 2023. godine ostaće upisan kao jedan od najtužnijih u istoriji države Srbije. U takvom danu sport i košarka koju toliko volimo zaista nikome nisu bili u provm planu. Pod teškim emotivnim nabojem, u tužnoj atmosferi koju potpuno razumno nije pratila muzika, ni praktično nikakvo slavlje za postignutim koševima, odigrana je utakmica 2. kola AdmiralBet Superlige Srbije grupa A u kojoj su se sastali FMP SoccerBet i Zlatibor Gold Gondola.
Panteri su odigrali odličnu utakmicu i upisali i drugu pobedu rezultatom 112:81. Najefikasniji je bio Bo Bič koji je postigao 22 poena (5/8 za tri). Pratili su ga Čarls Mening i Ranko Simović sa 16, dok je Simović upisao i sedam skokova. Po 15 koševa postigli su Marko Pavićević i Aleksa Stepanović. Mlađi visoki igrač imao je sedam skokova na svom kontu, a stariji Stepanović 6. Izdvaja se učinak još jednog mladog prvotimca Nikole Šaranovića koji je postigao šest poena uz osam asistencija i četiri ukradene lopte čime je dosegao indeks 20.


Uz zadovoljstvo košarkaškom predstavom i veliku tugu u srcu Panteri su napustili teren. Sledeći izazov je revanš utakmica regionalne lige protiv ekipe Cedevite Olimpije. Izvor i foto KK FMP Soccerbet #klsrb