Panteri su se vratili na pobednički kolosek.

Dominantnom partijom od prvog do poslednjeg minuta savladali su na gostovanju Zlatibor rezultatom 78:97. Dobra odbrana kreirala je na samom početku prednost koja je nakon deset minuta igre već bila dvocifrena (13:24). Nastavak je doneo nešto drugačiji ritam, a FMP SoccerBet je ubacio čak 33 poena u drugom periodu. TO je bilo dovoljno za ubedljivih 20 poena prednosti (37:57).
Takva razlika je već odredila i pitanje pobednika, ali opuštanja u redovima Pantera nije bilo. Trener Nenad Stefanović je rotirao praktično ceo sastav, ako izuzmemo da je Čarls Mening bio na poštedi i on jednini nije ulazio u igru. Svi ostali igrači su imali značajnu minutažu od najmanje deset minuta i svi su se upisali u listu strelaca. Najefikasniji, kao po navici, bio je Aleksa Stepanović koji je postigao 18 poena uz samo dva promašaja iz igre. Pratio ga je Bo Bič koji je ubacio 15 poena uz osam skokova. Treći strelac ekiep bio je Čarls Mur koji je punio sve kolone i meč završio sa 13 poena, sedam skokova i šest asistencija. Izvrsnu partiju prikazao je Ranko Simović koji je uz 12 poena upisao i 12 skokova. Posebno bi trebalo istaći i da je Mateja Todorić imao najveću minutažu u dresu Pantera od dolaska u ekipu. Iskoristio je izvrsno, ubacivši devet poena uz tri skoka i tri asistencije.
FMP SoccerBet poslednje kolo grupe A AdmiralBet Superlige Srbije igra u četvrtak 1. juna kada će gostovati ekipi OKK Beograda.
Zlatibor Gold Gondola – FMP SoccerBet 78:97 (13:24, 24:33, 16:20, 25:20)
FMP SoccerBet: Mening, Vuković 4, Bič 15 (8sk), Mur 13 (7sk, 6as), Pavićević 5, Todorić 6, Stepanović 18, Šaranović 1, Simović 12 (12sk), Matović 2, Izundu 9 (5sk), Dženkins 9. Foto i izvor FMP SoccerBet #klsrb