Košarkaši Zdravlja u sredu u 17 časova u Leskovcu dočekuju ekipu Čačka 94 u utakmici 3. kola AdmiralBet Košarkaške lige Srbije.
Voljom žreba Leskovčani su na kraju imali dva teška gostovanja. Za prvi duel na domaćem terenu leskovački košarkaši pozivaju navijače da budu njihov šesti igrač i da zajedno odbrane jak domaći teren.
– Očekuje nas utakmica na domaćem terenu protiv ekipe iz Čačka. Dobro smo se spremali, ekipa je izuzetno motivisana posebno zato što prvi put igramo u punom sastavu. Pozivam sve Leskovčane posebno sve navijače Zdravlja da dođu i da nas podrže u tom pohodu ka pobedi – rekao je Miloš Gavrilović, mladi prvotimac Zdravlja.
Leskovčani će po prvi put biti kompletni. Posle kraće pauze na teren će Amerikanas Duane Morgan, a prvi put će u prvenstvenoj utakmici nastupiti i plejmejker Maksim Gorbachov.


– Utakmica je jako važna za nas jer je došla posle dva poraza. U dobrom rapsoloženju dočekujemo utakmicu i nadam se da ćemo prvi put od avgusta meseca nastupiti kompletni. Nadamo se najboljem sada kada smo svi na okupu. Očekujem da imamo kontinuitet igre svih 40 minuta protiv ekipe Čačka. Utakmica je jako važna za nas. Dočekujemo ekipu koja je nova u ovoj ligi, ali iza Pantića, Tresača. Dinića i Majstorovića ima više ozbiljnih sezona u seniorskoj košarci od svih nas zajedno. Oni će doći rasterećeni i to je njihova prednost. Naša prednost je dužina klupe i moramo da tražimo ritam utakmice koji nama odgovara. Očekujem i idemo na pobedu i jako nam je važno da dobijemo ovu utakmicu. Očekujem da neki pravi izgled ekipe bude tek za dve nedelje, posle više zajednićkih treninga, ali ćemo radom podići nivo i kvalitet igre. Pozivam navijače da dođu u što većem broju, da budu uz naš tim i da zajedno proslavimo prvu pobedu u sezoni – rekao je na konferenciji za medije trener Zdravlja Lazar Spasić.
Utakmica Zdravlje Leskovac – Čačak 94 igra se u sredu sa početkom u 17 časova u velikoj dvorani Sportskog centra Dubočica u Leskovcu. Ulaz je slobodan. Izvor i foto: Sreten Pantelić i Zdravlje Leskovac #klsrb