Nakon dva neugodna poraza, Sloga je na domaćem terenu prošlog vikenda savladala vrlo neugodnu ekipu Mladosti. Sada im u goste dolazi Vršca, a po rečima trenera „belih“ Marka Dimitrijevića, to je ekpa koja je najviše napredovala u ovoj ligi tokom aktuelne sezone.

„U goste nam dolazi Vršac, a mi smo njih pobedili na njihovom terenu. Međutim taj Vršac i ovaj sada nije ni izbliza isti tim. Moram da istaknem da je to jedna od ekipa koja je definitivno najviše napredovala kako je sezona odmicala. Moj prijatelj Vlada Đokić mnogo dobro radi u ovom timu i ja jako dobro poznajem njegov način rada. Ono što sigurno znamo i pripremam igrače za to, jeste da vrščani neće doći na teren u Kraljevu da istaknu belu zastavu. Oni će siguran sam doći vrlo spremni i orni da dobiju tu utakmicu a mi moramo mnogo dobro da se pripremimo da ne bismo kiksnuli. Nama je ovaj meč od velikog značaja, kao i svaki sledeći naravno u nastavku naše borbe za Superligu.“, izjavio je trener Košarkaškog kluba Sloga, Marko Dimitrijević pred sutrašnji meč sa Vršcem.
Ovaj meč igra se u subotu, 26.februara sa početkom u 19 časova i 30 minuta u hali sportova u Ribnici. Poziva se i ovim putem publika koja je pokazala kako se bodri svoj tim, da dođe sutra i podrži kraljevačke „bele“ da ostvare svoj cilj, a to je najpre nova pobeda, što će biti još jedan korak bliže plasmanu u Superligu. Izvor KK Sloga #KLSRB