Košarkaši Dynamic Balkan Bet doživeli su drugi poraz u AdmiralBet Košarkaškoj ligi Srbije u ovoj takmičarskoj sezoni. Bodove sa Dorćola odnela je ekipa novosadske Vojvodine, u još jednom u nizu izuzetno zahtevnih mečeva za tim Saše Nikitovića – 70:82.
Najefikasniji u redovima Dynamic Balkan Bet bio je Nikola Kostić sa 20 poena, jedan manje je dodao Ilija Milijašević, dok se Mihailo Bošković zaustavio na koti od 12 poena.


Sa druge strane, kod Vojvodine se istakao Dušan Beslać sa 16 poena, a pratili su ga Marko Ljubičić sa 13, odnosno Luka Nedeljkov i Stefan Mitrović sa 11 i 10 poena.Nakon nešto tvrđeg početka meča, koji se igrao u ritmu koji je odgovarao domaćem sastavu, što se ogledalo kroz rezultat, ekipa iz Novog Sada je u drugoj deonici uspela da sa nekoliko vezanih pogodaka dođe do osetnije prednosti, koja je na poluvremenu iznosila 17 poena. To je Vojvodina uspela da održava na dvocifrenom plusu skoro pa sve do kraja meča, kada se Dynamic Balkan Bet vratio na osam poena minusa, ali su gosti, ponovo uspomoć pogodaka sa distance, uspeli da vrate sigurnu prednost i reše meč u svoju korist.


Za Dorćolce sada slede dva gostovanja u okviru AdmiralBet Košarkaške lige Srbije, gde će do kraja kalendarske godine putovati u Užice i Suboticu, a rivali će biti Sloboda i Spartak. Foto:Nikola Milinković Izvor KK Dynamic BalkanBet #klsrb