Dimićev let nad Kolubarom u 15.kolu AdmiralBet Košarkaške lige Srbije. KK Vršac – KK Kolubara LA 2003 (86:76) po četvrtinama (27:16, 17:14, 24:15, 18:31) Vršac, Centar Milenijum, gledalaca: 200, sudije: Jovčić, Ivanović, Ninković.
VRŠAC: Radovanović, Mićović, L. Jovanović, S. Jovanović 7 (4 as), Agoč 1, Ilić 6, Jurček 12, Vasiljević18 (10 sk), Dimić 21 (6 sk), Jeković 6, Tejić 7 (6 as), Majstorović 8.
KOLUBARA: Monso, Blagojević, Todorić, Žunić 6 (4 sk), Blagojević 15 (4 sk, 5 as), Simić 14, Stojičić, Andrejević 10 (6 sk), Duvnjak 7, Hadžifejzović 20 (11 sk), Kojadinović 4 (4 sk).


Kada Miloš Dimić ima svoje veče onda Vršac ne mora da brine za pobedu ni protiv mnogo jačeg rivala nego što je to u Milenijumu bila povredama desetkovana Kolubara. Kapiten domaćeg tima bio je nezadrživ u prodoru, efikasan u šutu, odgovoran i požrtvovan u odbrani, zaslužio je epitet najboljeg igrača utakmice i najviše zahvaljujući njemu Vrščani su lagano došli do mnogo ubedljivije pobede nego što se to može zaključiti na osnovu konačnog rezultata. Već posle deset minuta izabranici trenera Vlade Đokića imali su dvocifrenu prednost i tokom najvećeg dela utakmice igrali žestok presing na koji gosti nisu uspeli da se adaptiraju. O tome najbolje govori podatak da je Kolubara imala čak 31 izgubljenu loptu i taj nedostatak nisu uspeli da nadoknade ni boljim skokom od rivala. Vršac je svoju dominaciju na terenu u trećoj četvrtini pretočio u najveću prednost od 25 poena razlike (60:35) kada su u seriji koševe postizali Vasiljević, Tejić i Jurček. Kada se svima u hali učinilo da gostima preti potpuni rezultatski debakl u poslednjih pet minuta usledio je neobjašnjiv pad u igri Vršca kojim je delimično pokvaren fantastičan utisak. To su igrači iz Lazarevca iskoristili, napravili seriju 11:0 i prišli najpre na 13 poena zaostatka a do kraja još ozbiljnije spustili razliku. Trener Đokić tada je u igru uveo mladog i motivisanog Majstorovića, koji je sa 8 uzastopnih poena odbio pritisak Kolubare, koja je ipak uspela da izbori častan poraz. B. Josimov Izvor KK Vršac #KLSRB