Sa dobrom formom u poslednje vreme, ali i imenima dobro poznatim valjevskoj javnosti košarkaši zemunske Mladosti stižu u subotu u “Halu sportova”. Nakon poraza od OKK Beograda domaćin nema previše izbora, mada je jasno da zadatak neće biti lak, jer je nekadašnji učesnik ABA 2 lige pokazao da može mnogo u nastavku sezone.
Osim perioda igre u drugoj i poslednjoj četvrtini Valjevci u utorak protiv OKK Beograda nisu bili energetski na adekvatnom nivou, smatra pomoćni trener Saša Milićević.

– Mladost je kako sezona odmiče sve bolja i neophodno je da odgovorimo na njihovu agresivnost. Sezona se približava kraju i nema previše vremena za preteranu analizu viđenog protiv OKK Beograda, jer je svaka pobeda izuzetno značajna. Naredni protivnik igra sjajno u traziciji, Dejvis je u dobroj formi, Radosavljević je nama dobro poznat i krasi ih skok u napadu na koji se mora obratiti pažnja. Takođe, u kontaktu moramo biti agresivniji u odnosu na prethodni susret – jasan je mladi trener. Susret između Metalca i Mladosti na programu je u subotu u 19 časova. Izvor KK Metalac #klsrb