Košarkaši Kolubare LA 2003 u okviru 7. kola AdmiralBet KLS poraženi su na svom terenu od ekipe Tamiša iz Pančeva rezultatom 70:77 ( 12:27, 18:25, 18:8, 22:17 ).  Sinoc je u Lazarevcu ekipa Tamiša bila defitivno kvalitetniji i raspoloženiji protivnik.


Od samog početka meča, Pančevci su ušli sigurnije u meč, tražeći svoje poene pod samim obručem, dok je domaćin u prvim napadima imao nekoliko otvorenih šuteva koje nije iskoristio. Mučila se Kolubara da dođe do poena, dok se Tamiš sigurnom igrom razigrao i pogađao i u reketu a i van linije 6.75. Na kraju prve četvrine Tamiš je imao osetnu prednost od 15 razlike.


Nije Kolubara imala puno ideja u napadu, ali i u odbrani je bilo dosta poena, gde im je najviše problema pravio plej Tamiša Marko Šimik, koji je kažnjavao svaku grešku u odbrani domaćina. Prednost gostiju se povećavala kako bi na poluvremenu iznosila 22 poena.
Drugo poluvreme je peripalo domaćinu. Kolubara je uspela da umanji prednost gostiju na 12 poena do kraja treće četvrtine, što je Kolubari dalo nadu da može da napravi preokret. U četvrtoj četvrtini domaćin nastavlja da umanjuje prednoat gostiju, i dolazi do -6, i otvoren šut za tri poena Omara Pajića. Pajić nije bio precizan, i odmah u kontra napadu ekipa Tamiša preko Terzića dolazi do 2 poena uz faul, nakon čega se ponovo vraća na sigurnu prednost. Do kraja meča Kolubara nije imala snage da napravi preokret, a pobeda zasluženo pripada Pančevcima.


Kod ekipe Kolubare su se istakli: Stojčić 19 pts, Pajić 18 pts, Grušanović 11 pts, Torres 9 pts, Rubensteyn 5 pts, Suznjev 5 pts.
Kod ekipe Tamiša: Šinik 18 pts, Smiljanić 12 pts, Lugić 10 pts, Terzić 10 pts, Stanojević 9 pts, Kojadinović 5 pts, Mihajlović 5 pts, Nickolas 5 pts. Foto i Izvor: KK Kolubara Lazarevac 2003 #klsrb