U okviru 14. kola AdmiralBet Košarkaške lige Srbije košarkaši Tamiša ugostiće sutra ekipu Vršca. Vršac trenutno ima skor 6-7, dok naša ekipa ima skor 4-9. Obe ekipe su pod imperativom pobede, budući da je liga dosta izjednačana i da će svaka pobeda timovima u nastavku takmičenja značiti.
Ekipu Vršca sa klupe predvodi dugogodišnji trener u KLS Vladimir Đokić. Najbolji strelac ekipe je Miloš Nikolić sa 14.8, koji prema poslednjim informacijama nije više član Vrščana. Na njegovo mesto stigao je mladi plejmejker Ognjen Mićović. Ipak, pravi vođa tima je Miloš Dimić koji prosečno beleži 14.6 poena i 3.6 asistencije po utakmici. Najbolji skakač je Toma Vasiljević.


Tamiš, sa druge strane, mora da „pojuri“ pobedu koja bi bila od velike važnosti, jer su izabranici Bojana Jovičića vezali 5 poraza, a do sada su Radović i saigrači izgubili čak 4 na domaćem parketu. Mnogo je razloga za lošije rezultate Pančevaca, ali glavni razlog je loša zdravstvena situacija naše ekipe od početka sezone. Prema poslednjim procenama, povreda Sandra Sanadzea je teže prirode. Takođe, Lugić je i dalje pod znakom pitanja, pa je pred Tamišem težak zadatak sa savlada mladi tim Vršca. izvor KK Tamiš #KLSRB