Veteran Košarkaške lige Srbije /12 sezona/ , tridesettrogodišnji Stefan Matović /Sloga/ zasluženo je i ubedljivo MVP 20.kola AdmiralBet Košarkaške lige Srbije. U bitnoj pobedi Sloge u borbi za opstanak u najboljem društvu , Stefan je za 30 minuta ostvario index 41. Do njega je došao najviše zahvaljujući preciznošću sa linije slobodnih bacanja i čak 16 skokova od kojih je ostvario 6 skokova u napadu.

Po broju skokova ubedljivo je najbolji skakač u 20 kolu. Simić Stefan /Vršac/ bio je sa 10 asistencija najbolji u ovom kolu i imao je veliki doprinos u pobedi vrščana na neugodnom u Valjevu.
U derbiju kola koji se igrao u Čajetini Vojvodina mts je kao gost pobedila Zlatibor Gold Gondolu rezulatom 82:74. Prednost koju je Vojvodina napravila posle prvih 10 minuta /28:14/ Zlatibor nije uspeo da stigne . Izuzev početnih 2:0 za čajetince sve ostalo pripalo je gostima. Najveća prednost iznosila je 22 poena, ipak Zlatibor je boljom igrom u drugom delu susreta uspeo da je smanji nekoliko puta na 6 poena, ali su gosti uspeli da stečenu prednost odbrane. Pobeda Vojvodine je ostvarena zahvaljujući nešto boljem šutu iz igre i nešto boljem skoku gde su gosti imali 11 skokova u napadu naspram 4 skoka Zlatibora. AdmiralBet Košarkaška liga Srbije #klsrb