Košarkaši Spartaka su sa novim trenerom stigli do četvrte ovosezonske pobede u KLS. Puleni Vladimira Jovanovića odigrali su tri četvrtine za respekt, podbacili su samo u drugom periodu igre kada su gosti trojkama stigli i prestigli domaće (29:34). Finiš ipak pripada Spartaku, koji preko Sokolovića stiče prednost na poluvremenu (39:36). Drugo poluvreme je teklo po notama raspoloženih Subotičana, a impresivna je bila treća četvrtina sa stoprocentnim šutem za 2 poena (10/10) i sa linije penala. U ekipi Spartaka u igru je ulazilo 10 igrača, najefikasniji Kutlešić sa 15 i Barna sa 14 poena. Kod gostiju Pajić 16 poena. Utakmica je počela minutom ćutanja povodom smrti bivšeg trenera Spartaka Janka Lukovskog.


Spartak Office Shoes: Cvetković 9, Milijašević, Stepanović, Kutlešić 15, Milisavljević 4, Radosavljević 7, Ilić 12 (6 skokova), Tejić 11, Bojić 6 (6 skokova), Sokolović 6 (5 asistencija), Čupković 11, Barna 14 (5 asistencija). Sledi turnir ABA 2 lige na Zlatiboru i mečevi sa banjalučkim Borcem, Podgoricom i Šibenkom.
Trener Spartaka Vladimir Jovanović je istakao da je pre svega zadovoljan energijom sa kojom su igrači Spartaka izašli na parket, a koja je preko potrebna da bi se ostvarivali uspesi. Zahvalio se publici koja je došla da bodri ekipu i nada se da će ih u narednim mečevima biti još više. Izvor KK Spartak Office Shoes #klsrb