Košarkaši Spartak Office Shoes uspeli su u poslednjoj deonici meča doći do važne pobede u Užicu. Mlada ekipa Slobode nije imala koncentracije u finišu, iako su igrali dobro u prve 3 četvrtine. Ipak na kraju 66:80 (21:19, 18:15, 18:21, 9:25).
Sloboda je krenula hrabro protiv favorita, prevagu su pravili Borovićanin i Mušikić, ali su gosti ipak uspeli da prate taj ritam. Iskusni Bojić i Kutlešić bili su aduti gostiju, a na strani ekipe iz Subotice bio je i nešto duži roster, i tu činjenicu obilato je koristio trener Vladimir Jovanović. Ipak, na poluvremenu prednost je bila na strani Slobode (39:34).
Drugi deo meča najavio je preokret, iskusna ekipa Spartaka dominirala je u skoku, dok je Sloboda padala, naročito u poslednjoj četvrtini u kojoj se lomio i slomio ovaj meč (9:25). Zaslužena pobeda ekipe Spartak Office Shoes u čijim redovima su blistao iskusni Kutlešić sa 21 poenom, Cerovina je dao 15, Bojić 14, a Medarević 10. U ekipi Slobode vredi istaći partiju Borovićanina (17 poena, 5 skokova ) i Mušikića (16 poena, 7 skokova). Izvor KK Sloboda #klsrb