Košarkaši Spartak Office Shoes-a su trenutno jedina ekipa u AdmiralBet KLS koja je u seriji od pet vezanih pobeda. Na megdan Subotičanima dolazi ekipa koja je u poslednje tri utakmice upisala isto toliko poraza. Novi Pazar igra vrlo promenljivo, zna da iznenadi favorita (Dynamik), ali i da izgubi katastrofalno. Očekivanja od utakmice izneli su Aleksandar Živojin Danilović i trener Željko Lukajić.


Složili su se da je subotnji meč težak u smislu da protivnik koji se grčevito bori za opstanak dolazi rasterećeno, nema šta da izgubi obzirom da igra protiv favorita, ali može mnogo da dobije. „Moramo od starta da nametnemo svoj ritam kako ne bi došli u situaciju da uđemo u neku egal završnicu, gde je sve moguće“ obazriv je Danilović.
Trener Lukajić smatra da uprkos neuspesima ostalih konkurenata, Spartak ne sme da se opusti: „Svako opuštanje može biti kažnjeno, ja verujem u igrače, da su svesni svega šta treba da rade. Liga je izjednačena, mi imamo svoj cilj i ne osvrćemo se u tuđe dvorište. Pozvao bih publiku da nam pomogne, nećemo ih razočarati“. Photo: Nikola Stantić Izvor MKK Spartak #klsrb