20.kolo AdmiralBet KLS donosi niz zanimljivih mečeva. Jedan od njih se igra u Subotici, gde će domaćin pokušati da prekine fascinantan niz Zemunaca od pet uzastopnih pobeda na gostujućem terenu. U odnosu na meč iz prvog dela prvenstva koji je pripao Spartaku, Mladost je sa novim igračima Radosavljevićem i Opokuom, a Spartak sa Bojićem i Milisavljevićem. Zanimljivo je da su čak četvorica igrača Spartaka nosila dres Mladosti (Prlja, Barna, Bojić, Sokolović). Na konferenciji za novinare govorili su igrač Aleksandar Sokolović i trener Željko Lukajić.

„Zahvalio bih se publici koja nas prati u poslednje vreme, zaista je prijatno igrati kod kuće. Mladost je nezgodna ekipa, u seriji su od 8 pobeda u 9 utakmica, pojačani su dolaskom Radosavljevića iz Dinamika, imaju tri Amerikanca. Igraju atipičnu košarku, sa puno slobode, potrebno je da zaustavimo tu njihovu brzu igru“.

Da će jaka i agresivna odbrana biti neophodna smatra trener Lukajić i poziva publiku da dođe u što većem broju u nedelju 29.januara u 19 časova. Izvor MKK Spartak Office Shoes #klsrb