Vezala je Sloga četiri poraza u poslednja četiri meča u AdmiralBet Košarkaškoj ligi Srbije, koji su je stavili u vrlo nezgodnu poziciju na tabeli, ali i uveli u rezultatsku krizu. Prva prilika da se ovaj niz prekine je sutra, kada u Kraljevo dolazi ekipa Spartaka Office Shoes iz Subotice. Kapiten „belih“ Stefan Matović istakao je da uprkos vezanim porazima, u pojedinim delovima tokom poslednje dve utakmice, prikazana je solidna igra, ali to nije bilo dovoljno da se upiše još neka pobeda.


„Igramo dve naredne utakmice kod kuće, ali sa jako teškim rivalima, najpre sa Spartakom pa nam dolazi i Metalac iz Valjeva. Treniramo jako i idemo da pred našom publikom dobijemo ove dve do sada i najvažnije utakmice i moramo da se vratimo na pobednički kolosek.“, istakao je Stefan Matović, kapiten kraljevačke Sloge. A trener Marko Dimitrijević samo je mogao da potvrdi da je ekipa u određenoj rezultatskoj krizi.


„Nakon drugog balona u ABA 2 ligi, neke utakmice smo smo odigrali totalno bez energije, ali to nije bio slučaj u meču sa Zlatiborom, gde smo se stvarno muški borili i pružili jak otpor. Nemamo nikakav pritisak oko plasmana u AdmiralBet Košarkaškoj ligi, ali jasno je da ne želimo da se borimo za opstanak, tako da moramo hitno da krenemo da pobeđujemo, a prvi naredni rival i dočekujemo ga na domaćem terenu je Spartak iz Subotice. Za taj meč pripremamo se kao i za svaki drugi, jako i kako govorim uvek u svaku utakmicu ulazimo da pobedimo.“ Meč 13.kola AdmiralBet Košarkaške lige Srbije između Sloge i Spartaka Office Shoes igra se u Kraljevu sutra sa početkom u 19 časova i 30 minuta. Izvor KK Sloga #klsrb