Nakon dve vezane i veoma važne pobede za Slogu, u narednom kolu “beli” će igrati u Beogradu protiv ekipe Dinamika Vip Pay. Sloga je prilikom prošlog gostovanja konačno srušila tradiciju i uspela je da slavi nad nekim timom u glavnom gradu, a nakon pobede i nad Vojvodinom, u meč 7.kola AdmiralBet Košarkaške lige Srbije ulaze sa dosta samopouzdanja i željom da nastave niz pobeda.
“Mi praktikujemo da idemo iz utakmice u utakmicu. I pripremamo se samo za naredni meč i izazov koji je pred nama. Ovoga puta to je ekipa Dinamika. Liga je izuzetno kvalitetna ove godine i dodatno je zanimljivo da nema izrazitih favorite, jer su svi pokazali zube i videli smo da svako može da dobije svakog. Više nema neporaženih i svaki meč je neizvestan. Što se tiče našeg duela protiv Dinamika, sigurni smo da će to biti dobra i jaka utakmica. Mi se nećemo predate, igraćemo svih 40 minuta najbolje što možemo, pa šta uradimo uradimo.”
U ovom meču 7.kola, za “bele” neće nastupiti Beloica koji se povredio u duelu protiv Vojvodine, ali povreda nije ozbiljnije prirode i brzo će se vratiti na parket. Dinamik- Sloga igraju u subotu, 6.novembra sa početkom u 18 časova. Izvor KK sloga #KLSRB