Imali su košarkaši Sloge nekoliko dana više da se pripreme za meč sa SPD Radničkim iz Kragujevca. To je prijalo „belima“ iz Kraljeva, koji ističu da su se dobro pripremili za sledećeg protivnika. Znaju njihove mane i vrline, i potrudiće se da ostvare jako važnu pobedu na svom terenu. Saša Đorđević:
“Moram da kažem da momci treniraju fenomenalno. Mislim da su svesni situacije u kojoj se nalazimo. Ponavljamo stalno, ali zaista nama jeste sada svaka utakmica kao borba za život. Dolazi nam SPD Radnički, ekipa koja je promenila trenera, dovela nekoliko novih igrača i sada izgledaju dosta drugačije. Biće jedna dobra i zanimljiva utakmica. Što se tiče nas, mi smo apsolutno spremni za taj meč. Radili smo dobro, znamo koliko nam je važan ovaj meč i nadam se da ćemo iskoristiti sve naše prednosti u tom duelu. Moram da dodam da je nama domaći teren nama apsolutno velika prednost i pozivamo naravno sve naše navijače da dođu u sredu i jednom nam pomognu da se izdignemo i pobedimo.“
Prvotimac Sloge, Aleksa Kovačević vraća se u tim za meč sa Radničkim posle odustva od bolesti. Ističe da je poslednje dve nedelje jako dobro trenirao i radio i da je 100% spreman za duel sa kragujevačkom ekipom kao i ceo tim.
„Imao sam ja ali i ceo tim dužu pauzu i mislim da smo to iskoristili na najbolji način. Spremali smo se, trenirali jako, i sada je na nama da sve to prebacimo na teren onda kada treba. Atmosfera u našem timu je dobra, skupili smo se, konsolidovali, znamo na čemu smo i šta treba da uradimo. Želimo da pobedjujemo i što pre obezbedimo siguran opstanak. Što se tiče Radničkog dobra su ekipa, ali mi smo naučili iz prvog meča sa njima gde su bile greške, nadam se da ćemo to i potvrditi u sredu. Pozvao bih i navijače da dođu u što većem broju da nam daju vetar u leđa i da slavimo zajedno na kraju meča.“, rekao je Aleksa Kovačević.
U ovom trenutku najvažnija je utakmica sa Radničkim iz Kragujevca, koja se igra sutra u hali sportova u Kraljevu sa početkom u 19 časova i 30 minuta. Foto: Marko Lazarević Izvor: KK Sloga #klsrb