Nakon ostvarene prve pobede u novoj sezoni, košarkaše Sloge očekuje nekoliko mečeva sa veoma jakim i neugodnim rivalima. Prvi u nizu je sa ekipom SPD Radnički iz Kragujevca, ove subote u novoj hali sportova. Ova dva tima su dobri, stari znanci a njihovi mečevi uvek su neizvesni. To očekuju i ovog puta u timu „belih“ .

„Ekipa Radničkog igra već prilično dugo zajedno, uz neke minimalne izmene u rosteru. Pojačali su se u odnosu na prošlu sezonu. Došao im je šuter Mitrovič iz ekipe Zlatibora i Đerasimović, ali tu je ima i mladih igrača, pristigao im je Veljović iz Kragujevca. Okosnica njihovog tima su ipak stariji i iskusniji košarkaši, Dumić i Raško Katić. Kada sve ovo istaknemo, znam da će biti jako teška utakmica, ali to i očekujemo. Mi ćemo se truditi da odigramo najbolje što možemo, pa ćemo videti za šta će to biti dovoljno. Radićemo naporno ovih dana, truditi se da ispravimo sve greške koje su nam se ponavljale u prethodna tri odigrana kola i videćemo kakav će rezultat biti na kraju.“, istakao je prvi trener košarkaša Sloge, Marko Dimitrijević.
Utakmica između Sloge i SPD Radnički iz Kragujevca, igra se u okviru 4.kola AdmiralBet Košarkaške lige Srbije, u subotu sa početkom u 19 časova i 30 minuta. Izvor KK Sloga #KLSRB