Tamiš je u Užice došao znatno oslabljen izostankom nekoliko ključnih igrača, ali i pored toga pokazali su jak otpor domaćoj ekipi, ali ipak nisu mogli više od časnog poraza. Sloboda – Tamiš 89:64 po četvrtinama (25:24, 38:44, 69:59, 89:64).
Sloboda je prvo poluvreme odigrala veoma loše, dopustili su ekipi Tamiša da na poluvreme ode sa 44 poena. Tamiš je lako razbijao odbranu Slobode, niti jedna niti druga ekipa nisu obraćale pažnju na odbrambenu igru.
Kritike trenera Popovića na poluvremenu urodile su plodom, Sloboda je u poslednje dve četvrtine bila sasvim druga ekipa. Sve se preokrenulo, trojke Božića i Ilkića napravile su pometnju u redovima gostiju, tako da se već na kraju treće četvrtine mogao naslutiti pobednik meča.


U redovima Slobode Novak je briljirao sa 17 poena, Božić dao važnih 15, Dimitrijević ubacio 13, a odlični Miladinović 12 poena.
U ekipi Tamiša iskusni Smiljanić dao je 18 poena, Terzić je dodao 17, a Bakradze 13 poena . U narednom kolu Sloboda dočekuje ekipu Vršca. Izvor KK Sloboda #KLSRB