Košarkaši Slobode i pored toga što su dva kola pre kraja ligaškog dela izborili opstanak, odigrali su odličnu partiju protiv Dunava, koji se ovim porazom praktično oprostio od AdmiralBet Košarkaške lige Srbije. Sloboda – Dunav 93:68 (25:10, 20:29, 21:25, 27:4) Sloboda je krenula odlično, već posle 4 minuta na semaforu je stajalo 11:0. Ovu seriju tajm – autom prekida trener gostiju Ašćerić, ali i posle toga sledi dominacija Slobode, naročito u skakačkom segmentu utakmice, gde su prednjačili Ćubić, Ilić i Miladinović. Posle prve deonice bilo je 25:10, a nakon toga sledi opuštanje domaćih i naredne dve četvrtine dobijaju gosti. Razigrao se bivši Slobodin as Miroslav Pašajlić, ali osim Krsmanovića, nije imao jaku podršku svojih saigrača.


Posle dve dobre četvrtine gostiju, sledi neobjašnjiv pad u poslednjoj deonici meča koju Sloboda dobija sa 27:4 !!! Miladinović i Ilić su fantastičnim zakucavanjima oduševljavali publiku, a gosti nisu mogli da pariraju. Sam podatak da je Sloboda imala čak 23 skoka više od Dunava dovoljno govori o odnosu snaga u ovom meču.
Miladinović je bio odličan i dominantan pod obručima, i u fazi odbrane i napada. Zabeležio je 18 poena i 7 skokova, Nikolić je postigao 14, Kapetanović 13, a Ilić 11 poena.
Kod gostiju najbolji je bio Pašajlić sa 21 poenom, dok je Krsmanović dodao još 15 na svoj konto. Ovim porazom Dunav je izgubio sve šanse za opstanak, dok je veoma mlada ekipa Slobode pokazala da će rasti u danima koji dolaze. Izvor KK Sloboda #klsrb