Sloboda je srušila lidera u svom Velikom Parku. Užičani su odigrali fantastično prvih 20 minuta, ostatak meča bila je stvar rutine .
Sloboda – Radnički 82:73 (31:15, 56:29, 72:49, 82:73).
Sloboda je krenula furiozno, Božić je na startu sa dve brze trojke nagovestio koja ekipa će se večeras pitati na terenu. Radnički nije uspeo da odoli, Sloboda je punila koš gostiju, dosta poena iz tranzicije, odličan procenat šuta za 2 i 3 poena, obeležili su prvo poluvreme. Vrlo brzo su se Božiću pridružili Novak i odlični Ilić, koji se odlično nosio pod košem sa iskusnim Katićem. Sloboda je već na kraju druge deonice imala prednost od čak 27 poena, a ta prednost ekipi Slobode omogućila je i značajne minute za rezerviste, koji ih, ruku na srce, nisu opravdali. Delom i zbog te činjenice Radnički je meč završio sa manjkom od 9 poena, iako je prednost Slobode u jednom trenutku bila i 29 poena (58:29). Najveći teret pobede izneli su Ilić sa 19 poena, Novak i kapiten Dimitrijević dodali su po 14. Odličan u skoku bio je mladi Čedomir Matić sa 9 skokova, dok je zasluga za nešto slabiju partiju Raška Katića pripala odličnom centru Davidu Miladinoviću. U redovima Radničkog vredno pažnje je izdanje Lazara Stankovića sa 19 poena, dok je Katić postigao 12 uz 6 skokova.
Lepa košarkaška atmosfera u Užicu pred oko 900 navijača, vredna pohvale je i odlična sudijska trojka Obrknežević, Pecelj i Mizdrak. Izvor KK Sloboda #KLSRB