Drugi put u poslednja tri kola Simmons Zachary Cleveland /Joker/ je MVP kola u AdmiralBet Košarkaškoj ligi Srbije.
Dvadesetpetogodišnji teksašanin u poslednje vreme pruža standardno dobre partije u AdmiralBet Košarkaškoj ligi Srbije sa ekipom Jokera iz Sombora. Na utakmici u Vršcu za 36 minuta ostvario je index 29 uz 10 skokova, 3 asistencije i šutem iz igre 73% /8-11/.
Novajlija u ekipi Mladost Maksbet Dye Kenny, koji je prešao iz Metalca u Mladost bio je najbolji asistent u 25.kolu AdmiralBet Košarkaške lige Srbije. On je na svom debiju za zemunce ostvario 9 asistencija.
U derbiju 25 kola u Vršcu između Vršca i Džokera gledaoci su uživali u lepoj i atraktivnoj utakmici u kojoj su obe ekipe pružile dobru igru a pobedio je tim sa više raspoloženih igrača predvođen Simićem /18 koševa ,6 asistencija/ i Jurčekom /22 koša, šut za tri 6-9/.
Valjevski Metalac oslabljen posle odlaska Save Lešića i Kenny Dye pobedio je Novi Pazar rezultatom 101:92 ostvarivši razliku u drugom periodu koji je završen rezultatom 33:18. Metalac je do pobede došao zahvaljujući boljem skoku , imao je 10 skokova više /36-26/ i raspoloženom Armstrong II Terry Lee koji je postigao 26 koševa i upisao 6 asistencija.
Na listi najboljih igrača lige i dalje vodi Stefan Simić /Vršac/ sa 587 indexnih poena a prati ga Bogoljub Marković/Beograd/ sa 573 indexna poena.
Najbolji strelac Admiral Bet košarkaške lige Srbije , pet kola pre kraja je Phillips Jr Nelson Lamar /Vršac/ sa 478 koševa ispred klupskog saigrača Stefana Simića koji je postigao 443 koša.
Na listi skakača ubedljivo prvi je Bogoljub Marković /Beograd/ sa 220 skokova ispred Marka Gutalja /N.Pazar/ sa 187 skokova. AdmiralBet Košarkaška ligia Srbije. #klsrb